Лайм

Ані Лорак випустила кліп на пісню, яку для неї написала TAYANNA: відео

Не минуло й місяця з дня прем'єри кліпу "Я б літала", як 19 березня співачка представила нове творіння

Слідом за музичним відео "Я б літала" Ані Лорак випустила ще один кліп. Ролик знятий на пісню "Обіцяю", написану українською співачкою TAYANNA у співавторстві з Євгеном Лишафаєм.

Про вихід кліпу виконавиця повідомила фанам на своїй сторінці в Instagram. "Ще одна суперпрем'єра в цьому місяці! Кліп "Обіцяю" чекає вас на YouTube прямо зараз! З любов'ю для вас!", - написала співачка.

Новий кліп в традиціях Ані Лорак - історія одного кохання, розказана в шикарних інтер'єрах готелю. Зйомки проходили в готелі The Ritz-Carlton Moscow.

У ролику співачка постає в кількох спокусливих образах: в білосніжному брючному костюмі, в шкіряних штанах і прозорій блузці, а також в світлому тренчі.

"Я б ніколи не подумав, що погоджуся знімати LoveStory. Але Ані - з її енергетикою і любов'ю, які вона несе в світ, неможливо відмовити. Ми добре спрацювалися і даруємо глядачам історію красивих спогадів про те, що навіть закінчилися стосунки - це привід для подяки, а не для руйнування", - розповідає режисер кліпу Радислав Лукін.

  • Ані Лорак похвалилася талантами своєї дочки. Співачка опублікувала в Instagram коротке відео, на якому 8-річна Софія забавно позує, зображуючи модель. У кадрі звучить нова пісня зіркової мами "Я б літала".
  • Також співачка розповіла про роман з Єгором Глібом, який молодший за співачку на 15 років. Кароліна зізналася, де познайомилася з хлопчем і як виникла симпатія.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях