Лайм

Ще одна актриса "Гри престолів" розповіла про захворювання коронавірусом

Репетиції та шоу скасовані, актриса в ізоляції і дотримується постільного режиму

Британська актриса Індіра Варма, яка зіграла в серіалі "Гра престолів" Елларію Сенд, розповіла підписникам в Інстаграм про захворювання коронавірусом.

Актриса вирішила бути небагатослівною і лише зазначила, що прикута до ліжка. Репетиції постановки "Чайка" за п'єсою Антона Чехова, в якій разом з Вармою бере участь Емілія Кларк, призупинені.

"Так шкода, що наші і багато інших шоу по всьому світу затьмарила пандемія Covid-19, - написала вона під знімком зі своїми колегами. - Ми сподіваємося скоро повернутися і закликаємо вас всіх (і уряд) підтримати нас, коли ми це зробимо. Фенікс / Чайка повстане з попелу. Я з цим у ліжку, і приємного в цьому мало. Бережіть себе і дбайте про близьких".

Індіра Варма в серіалі "Гра престолів" Фото: highlighthollywood.com

Фоловери Варми висловили актрисі співчуття і побажали якнайшвидшого одужання. Для шанувальників серіалу "Гра престолів" ця новина стала подвійно гнітючою, адже цього ж тижні вони дізналися про коронавірус і у Крістофера Хівью.

  • Раніше про позитивний тесті на Covid-19 розповів і актор Ідріс Ельба. Зірка "Месників" поділився страхами після діагностики коронавіруса, так як з дитинства хворіє на астму.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях