Лайм

Мадонна розлютила фанів дивним відео про коронавірус - його вона записала у ванні з пелюстками троянд

Співачка обрала не найкращий спосіб поговорити про рівність перед епідемією Covid-19

Мадонна назвала коронавірус "великим зрівнювачем", що однаково впливає на життя багатих і бідних людей. 61-річна співачка не врахувала, що її проповідь в розкішній молочній ванні з плаваючими пелюстками троянд може прозвучати не дуже переконливо.

"У цьому вся суть Covid-19. Неважливо, наскільки ти багатий, наскільки ти знаменитий, наскільки ти смішний, наскільки розумний, де живеш, скільки тобі років, які дивовижні історії можеш розповісти. Це чудовий зрівнювач. Жахливо, що він зробив нас всіх рівними у багатьох сенсах, і чудово, що він зробив нас всіх рівними у багатьох сенсах", - сказала Мадонна, також розмістивши томне фото, на якому закриває соски трояндами.

Фото: @madonna в Instagram

Проповідь Мадонни в ванні фанати зустріли хвилею критики:

"Вибачте, моя королево, дуже вас люблю, але ми не рівні. Ми можемо померти від тих самих хвороб, але найбільше постраждають бідні. Не романтизуйте цю трагедію", - пишуть в коментарях.

"Щоб деякі люди були в безпеці в своїх будинках, інші повинні ризикувати життям".

"Те, що відбувається за межами вашого маєтку дуже відрізняються від того, що ви думаєте. Залишайтеся в безпеці і будьте трохи більше співчутливою і менш привілейованою".

"Це відео дурне. Ми всі знаємо, що ви перебуваєте у власному багатому маєтку. Ви живете в іншій реальності, Медж. Перестаньте. З пелюстками в своїй дорогій ванні, боже мій. Covid-19 відрізняється, тому що ви можете дозволити собі власний дихальний апарат. Припиніть опошляти цю жахливу ситуацію, будь ласка".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Madonna (@madonna)

Видання Page Six повідомляє, що Мадонна ізолювалася в Лондоні зі своїм 25-річним бойфрендом Ахламаліком Вільямсом і дочкою Мерсі Джеймс.

  • Раніше в аналогічну ситуацію потрапив Арнольд Шварценеггер. Актор показав, як відпочиває в карантині, і тепер його називають багатим лицеміром.
  • Тим часом Харві Вайнштейн заразився коронавірусом і лікується у в’язниці. 68-річний засуджений секс-злочинець перебуває в ізоляції в медчастині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях