Лайм

Співробітник Букінгемського палацу захворів на коронавірус - він міг контактувати з королевою Єлизаветою

Діагноз підтвердився до того, як королева покинула палац за порадою лікарів

Співробітник Букінгемського палацу заразився коронавірусом, поки там перебувала 93-річна Єлизавета II. Видання The Sun повідомило, що позитивний результат тесту він отримав на початку минулого тижня - до того, як королеву ізолювали в Віндзорському замку.

"У співробітника підтвердився коронавірус до того, як королева поїхала в Віндзор, - сказало джерело британській газеті. - У палаці працює 500 чоловік, тому немає нічого дивного, що це сталося".

Фото: @theroyalfamily в Instagram

Всіх працівників королівського домогосподарства, з якими контактував заражений, ізолювали. Невідомо, наскільки близько інфікований знаходився відносно королеви до діагностики Covid-19.

Раніше Єлизавета II звернулася до нації, закликавши змінити звичний спосіб життя для захисту найбільш вразливих членів спільноти.

"Ми надзвичайно вдячні за самовіддану працю наших вчених, лікарів, служб невідкладної допомоги та державних служб, але зараз, більше ніж будь-коли, у всіх нас є життєво важливе завдання, яке ми маємо виконати як особистості - сьогодні, в найближчі дні, тижні і місяці. Багатьом з нас потрібно знайти нові способи підтримувати зв'язок і дбати про безпеку близьких. Я впевнена, що ми впораємося з цим", - написала вона.

  • Джорджо Армані викупив смуги 60 італійських газет і звернувся до медиків. Раніше на боротьбу з Covid-19 компанія дизайнера пожертвувала більше 1 млн євро.
  • Сумними новинами поділилася актриса Софія Майлс, відома за фільмами і серіалами "З пекла", "Інший світ", "Доктор Хто" і "Трансформери: Епоха винищення". У минулі вихідні від коронавірусу помер її 67-річний батько.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях