Лайм

Дочка Олі Полякової виклала фото з розбитим обличчям: що сталося

15-річна Маша впала з коня

Старша дочка української співачки Олі Полякової намагається не нудьгувати на карантині. 15-річна Маша присвячує вільний час своєму хобі - верховій їзді. Однак під час чергової прогулянки на коні щось пішло не так і дівчинка впала.

Маша розбила ніс, пошкодила ногу, але не упустила можливості зробити фото для Instagram. На знімку дочка артистки зображена сидячи на землі. Обличчя дівчинки в крові, а замість сліз - посмішка.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

"Сьогодні впала з коня, розбила ніс, і пошкодила ногу, але фоточку не зробити не могла", - написала Маша.

Дописувачі юної блогерши закликали її бути обережніше і побажали якнайшвидшого одужання.

"Який жах", "Як ти так примудрилася?", "Будь акуратніше", "Машулька видужуй! Люблю тебе і маму", "Бідолаха, мені так тебе шкода", "Кататися звичайно ж круто, але будь обережніше. Шрами дівчат не красять і можна отримати серйозні травми", - пишуть коментатори.

  • 2 березня старшій дочці української співачки Олі Полякової виповнилося 15 років. З нагоди дня народження Маша зробила святковий мейк, який додав їй десяток років.
  • Дочка Олі Полякової наслідує приклад своєї зіркової мами, регулярно публікуючи в Instagram фотографії в купальнику. Нещодавно Маша виклала знімок у відвертому бікіні, який оголює її сідниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях