Лайм

Джулія Робертс, Девід Бекхем, Емма Вотсон і інші зірки розповіли, заради кого дотримуються карантин

У зв'язку з епідемією коронавирірусу світові знаменитості в Instagram підтримали флешмоб #IStayHomeFor, в якому розповіли, чому залишаються вдома і виконують всі вимоги карантину. Тепер ми знаємо, кого зірки люблять і бережуть найбільше.

Усміхнений Девід Бекхем повідомив, що сидить вдома заради безпеки коханої дружини Вікторії і дітей.

Актриса Демі Ловато вирішила зав'язати з громадським життям заради батьків, сусідів і її власного здоров'я.

73-річний Елтон Джон, який зовсім недавно хворів на пневмонію, сидить удома заради чоловіка Девіда Ферніша, синів Захарії та Елайджі.

Емма Уотсон дотримується карантину заради бабусі, мами і кращого друга, який працює лікарем.

Джулія Робертс береже себе заради сім'ї, піклується про малий бізнес і всіх працівників охорони здоров'я, які борються з вірусом по всьому світу. Також зірка згадала свого чудового 95-річного сусіда, про здоров'я якого турбується. "Я залишаюся вдома, щоб взяти участь у вирішенні проблеми", - написала вона.

Келлі Осборн зав'язала з вечірками і залишається вдома заради батька Оззі, який недавно розповів про свою хворобу Паркінсона.

Співачка Мерайя Кері опублікувала піжамне фото з дітьми і написала, що залишається вдома заради коханих, працівників системи охорони здоров'я і всього світу.

Актриса серіалу "Дивні дива" Міллі Боббі Браун на своєму плакаті написала, що дотримується карантину заради сім'ї, бабусі і всіх вразливих людей похилого віку.

Наталі Портман найбільше турбується про медпрацівників, друзів зі слабким імунітетом, родину, сусідів, а також своїх вагітних подруг і друзів з новонародженими дітьми.

  • Раніше хворий актор поскаржився на дорогий тест на коронавірус. Дізнатися результат він так і не зміг, адже статус знаменитості в США не гарантує можливості перевіритися на Covid-19
  • 24 березня від коронавируса померла відома італійська актриса Лючія Бозе. Музі Лукіно Ві Сконто і Мікеланджело Антоніоні було 89 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях