Лайм

Хайді Клум отримала результат тесту на коронавірус

Модель як і раніше дотримується режиму самоізоляції

Минуло майже два тижні з того моменту, як 46-річна Хайді Клум повідомила, що запідозрила у себе коронавірус. Модель довго не могла пройти тест на Covid-19 не дивлячись на високу температуру. Пізніше знаменитості все ж вдалося здати аналіз.

Про результати Хайді розповіла в своєму Instagram. Клум опублікувала фото, на якому лежить на траві і гріється під променями весняного сонця. У підписі до знімка модель повідомила, що результат тесту на коронавірус виявився негативним.

Незважаючи на те, що Covid-19 у моделі не виявлено, вона як і раніше дотримується режиму самоізоляції.

У коментарях прихильники тут же стали розпитувати модель про її стан. Хайді подякувала всім за турботу і зізналася, що відчуває себе набагато краще.

"У мене просто сильна застуда, і я намагаюся з нею впоратися. Посилаю вам всім промені любові", - зазначила супермодель.

  • Учасник Radiohead впевнений, що хворий коронавірусом, але не може пройти тест. Ед О'Брайен і його сім'я дотримуються суворого карантину в своєму будинку в Уельсі.
  • 24 березня від коронавирусу померла відома італійська акторка Лючія Бозе. Музі Лукіно Вісконті і Мікеланджело Антоніоні було 89 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях