Лайм

Настя Каменських розповіла про життя на карантині і показала їх з Потапом будинок

Один день з NK на карантині

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, записала новий влог, який присвятила карантину. Артистка показала фанам, як наразі проходять її будні.

Про вихід ролику виконавиця розповіла в своєму Instagram. "Я запрошую вас провести цілий день зі мною. Покажу як народжується моя творчість, як я працюю і розвиваюся на карантині. А ще поділюся книгами, які змінили мою свідомість і розповім вам дещо, чим давненько хотіла поділитися", - написала знаменитість.

Настя показала, що прокидається о 7 ранку, потім чистить зуби, приймає душ і наносить патчі під очі. Потім Каменських випиває стакан звичайної води. За її словами, це перший крок на шляху до здорового способу життя.

8 ранку - сніданок (зазвичай це вівсянка з яблуками), потім тренування і знову прийом їжі: авокадо, слабосолений лосось і омлет. У своєму влогу співачка також показала, які читає книги, як записує нові пісні, як вивчає іспанську мову по скайпу, що готує на обід і вечерю.

У кадрі також можно побачити Потапа, а також розглянути приватний будинок зіркової пари, зокрема, кухню-студію, ванну кімнату, прихожу і місце, де народжуються пісні.

  • Умов карантину також дотримується й український артист MONATIK (Дмитро Монатік). Співак проводить цей час вдома в оточенні дружини і двох синів. А щоб дітям не було нудно, зірковий тато влаштовує вечорами домашні танці.
  • А телеведуча Леся Нікітюк на час карантину поїхала до рідного Хмельницького. Знаменитість не сумує і ділиться з публікою позитивним настроєм. Головна порада телезірки - запастися смакотою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях