Лайм

До останнього не вірила: Jerry Heil розповіла, як пережила смерть рідної людини

Співачка пригадала важкий період зі сльозами на очах

Українська співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шамаева) розповіла, як пережила смерть улюбленої бабусі Жені, яка пішла з життя в січні цього року. З моменту трагедії минуло зовсім мало часу, тому цей важкий період артистка згадує зі сльозами на очах.

"У мене якісь яскраві спогади, це ми стоїмо з нею на задньому дворі, вона мені показує - ось в ту сторону Васильків, значить, в ту сторону Київ, за полем. І вона завжди опікувалася ммною настільки сильно, сильніше, ніж мама", - розповіла Яна в програмі "Зірковий шлях".

Фото: instagram.com/thejerryheil

Бабуся співачки пішла з життя цієї зими. "У мене десь відео є навіть. Ми на Новий рік сидимо, буквально за кілька днів до того, як вона пішла", - розповідає дівчина.

Через кілька днів після зйомок домашнього ролика рідну людину Яни підкосив інфаркт.

"Я до останнього не вірила, я сиділа і прям посилала їй подумки якусь енергію, я вірила, що ось можна буде її врятувати. Але подзвонив батько і сказав, що все, бабуся померла", - згадує співачка.

  • Раніше Jerry Heil зізналася, що за 24 роки у неї жодного разу не було серйозних стосунків та інтимної близькості. За словами співачки, через це вона відвідує гештальт-терапевта.
  • Також співачка зізналася, що ставала жертвою знущань серед однокласників. Jerry Heil дала пораду підліткам, які зіткнулися з буллінгом в школі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Jerry Heil

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях