RU  UA

Зірки

Принц Гаррі і Меган Маркл переїхали в Лос-Анджелес у розпал епідемії коронавірусу

Пара вирішила проміняти канадську глибинку на центр індустрії розваг

Меган Маркл і принц Гаррі покинули канадський острів Ванкувер і тепер проживають в Лос-Анджелесі. Про це повідомляє ряд британських і американських ЗМІ, включаючи People, The Sun і Daily Mail.

Фото: @sussexroyal в Instagram

За повідомленнями джерел, пара живе у відокремленому місці і не ризикує виходити через епідемію коронавірусу: США обійшли Китай за кількістю випадків зараження, і до 27 березня Covid-19 діагностували у 86 тисяч осіб.

Гаррі, Меган і їхній 10-місячний син Арчі жили в Канаді з тих пір, як в січні оголосили про відмову від королівських повноважень. Тоді пара заявила, що ділитиме життя між Великобританією і Північною Америкою.

"Гаррі і Меган покинули Канаду. Кордони закривалися, рейси скасовували, тому їм довелося летіти, - сказало джерело The Sun. - Цей крок був запланований заздалегідь. Вони зрозуміли, що з Канадою не склалося через ряд причин, і хочуть зупинитися в районі Лос-Анджелеса. У них там велика мережа підтримки. Саме там базується їхня нова команда голлівудських агентів, PR і бізнес-менеджерів. Там у Меган багато друзів і, звичайно, її мама Дорія".

Представники пари поки не коментують новину про переїзд. Останньою офіційною заявою герцога і герцогині Сассекських був заклик підтримати працівників охорони здоров'я, дотримуючись рекомендацій ВООЗ з приводу коронавірусу.

  • Раніше князь Монако відповів на чутки про те, що він заразив коронавірусом принца Чарльза. Альбер II поспішив зняти з себе відповідальність за поширення Covid-19.
  • Раніше через епідемію коронавірусу лікарі порадили Єлизаветі II перебратися з Лондона до Віндзорського замку. Як відзначили фахівці, 93-річна королева Великобританії перебуває в групі ризику.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.