Лайм

Настя Каменських в піжамі підбадьорила фанатів піснею про карантин

Реп від NK на п'яти мовах - те, що потрібно для бадьорого карантину

Карантин не став для Насті Каменських приводом відмовитися від творчості: в Instagram співачка опублікувала заводну реп-композицію, в якій на п'яти мовах заспівала про те, як важливо залишатися вдома і берегти стрункість п'ятої точки.

Фото: @kamenskux в Instagram

"Я розумію, що з кожним днем дотримуватися домашнього режиму все складніше, але це зараз дуже важливо! Бережіть себе і своїх близьких. І зберігайте позитивний настрій, - написала NK. - Цим відео я хочу підтримати вас і підбадьорити! І показати, що зараз теж можна проводити час цікаво і корисно! Розвивайтеся, спілкуйтеся, і sport sport sport".

В імпровізованому кліпі Каменських радить переміряти всі свої спідниці, зателефонувати братові, зібрати пазл і почитати книжку замість того, щоб "нажерти п'яту точку".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Фанати співачки зійшлися на думці, що постановка відео і сама пісня вийшли дуже вдалими, і тепер вимагають рівноцінної відповіді від Потапа. "Чекаємо від Потапа такий же відосик. А ну, Потапе, давай, запали нас на карантині. Зможеш зробити крутіше, ніж Настя? Або "якоiсь трястi", немає крутіше Насті?" - пишуть вони.

  • Умов карантину також дотримується і український артист MONATIK (Дмитро Монатік). Співак проводить цей час вдома в оточенні дружини і двох синів. А щоб дітям не було нудно, зірковий тато влаштовує вечорами домашні танці.
  • А телеведуча Леся Нікітюк на час карантину поїхала до рідного Хмельницького. Знаменитість не сумує і ділиться з публікою позитивним настроєм. Головна порада телезірки - запастися смакотою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях