Лайм

Джамала показала фото з животиком і розповіла про складнощі другої вагітності

Співачка знаходиться на останніх місяцях вагітності

Українська співачка Джамала, яка знову готується стати мамою, розповіла, з якими труднощами зіткнулася під час другої вагітності.

Про це виконавиця написала в своєму Instagram. Свою публікацію артистка супроводила знімком, на якому вона демонструє свої нові форми.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Джамала розповіла, що свою першу вагітність вона проводила досить активно: робота, спорт, зустрічі з друзями. У неї була низка зйомок в шоу, програмах, інтерв'ю, концерти. Співачка навіть встигала займатися йогою і плаванням.

Також активно артистка провела і першу половину другої вагітності. Однак у зв'язку з карантином дівчині довелося закритися вдома.

"І зараз мені складно зменшити обороти і проводити весь час вдома. Багато хто говорить: "Чекаєш дитину? Клас! Відпочивай, лежи, насолоджуйся". Я до такого не звикла, - каже зірка. - Тому залишається продовжувати займатися музикою, записувати кавери, давати інтерв'ю по скайпу і постаратися менше їсти. А спортзал мені замінюють онлайн-тренування".

Крім того, у співачки з'явилися проблеми зі сном і шкірою.

"На останніх місяцях вагітності у мене дві складності: сон (ніяк не можеш комфортно влягтися) і сухість шкіри! Ти розтягується як куля і думаєш, більше нікуди, - поділилася Джа. - Коли ти постійно вдома, шкіра сохне якось особливо швидко" .

  • Про другу вагітність Джамала оголосила в лютому цього року. Співачка опублікувала в Instagram миле сімейне фото, на якому зворушливо тримається руками за кругленький животик.
  • Також співачка розповіла, як чоловік відреагував на її вагітність. Виявилося, що Бекір не відразу зрадів новині про майбутню появу ще однієї дитини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях