RU  UA

Зірки

Ріанна планує стати матір'ю "з партнером або без нього"

Співачка збирається народити трьох або чотирьох малюків

Ріа нна планує стати матір'ю як мінімум трьох дітей, і для неї не важливо, буде у них батько, чи ні. Про це 32-річна співачка і бізнесвумен розповіла в інтерв'ю британському Vogue.

Ріанна підтвердила, що її довгі стосунки з саудівським бізнесменом-мільярдером Хасаном Джамілем нещодавно закінчилися, і зараз вона дивиться на життя інакше.

"Коли мені виповнилося 32 роки, я зрозуміла, що життя дійсно коротке, - сказала вона. - У нас мало часу, щоб терпіти лайно, розумієте? Ви так багато накладаєте в свою тарілку. Коли ви перевантажені, вам потрібно починати позбуватися речей. І я дуже перевантажена. Зараз я повертаюся до чорного і білого, моя сіра зона закривається".

Співачка зізналася, що хоче жити по-іншому, і через 10 років бачить себе матір'ю трьох або чотирьох дітей. При цьому вона готова ризикнути і народити самостійно, не чекаючи потрібну людину.

"Суспільство принижує вас як матір, якщо в житті ваших дітей немає батька. Але єдине, що має значення, це щастя, це єдині здорові стосунки між батьками і дитиною. Єдине, що дійсно може виховати дитину - це любов", - вважає зірка.

  • 47-річний Емінем найбільше в житті пишається своїми батьківськими навичками. У рідкісному інтерв'ю репер розповів, як він виховав дочку Хейлі, племінницю і прийомну дочку.
  • Раніше в старому треку Емінема знайшли жорстокі слвоа про Ріанну. Репер підтримав Кріса Брауна, який побив співачку в 2009 році.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.