RU  UA

Зірки

Найщиріший стан жінки: Даша Астаф'єва пояснила, навіщо вона оголюється

Співачка дала чесне інтерв'ю

Українська співачка і модель Даша Астаф'єва регулярно бере участь в пікантних зйомках, за що її нерідко критикують в мережі. Однак сама знаменитість не бачить в цьому нічого поганого.

"Дикість, коли люди говорять: "Боже весь час гола, весь час з голою д*пою", - розповіла артистка в інтерв'ю ÂUGHT Magazine. За словами Даші, оголене тіло - це мистецтво.

"Дуже шкода таких людей, тому що для мене оголене тіло - це мистецтво. Це найщиріший стан жінки. Я не буду говорити банальних фраз про те, що людина приходить у світ голою. Людина під час найпотаємніших подій гола. Люди це все оскверняють і, в силу якихось своїх внутрішніх заломлень, ставляться до цього по-іншому", - додала співачка.

В ході інтерв'ю Астаф'єва також поміркувала на тему, що відчувають чоловіки, розповіла, в яку країну вона хоче повернутися, а також зізналася, що недавно у неї з'явився гострий страх того, що вона старше когось.

  • Раніше Даша Астаф'єва здивувала шанувальників сміливою фотосесією. Для гарних кадрів знаменитість відправилася в "країну льодів" - Ісландію.
  • Також співачка зізналася, що в дитинстві була "гидким каченям" і часто через це страждала від знущань з боку однокласників.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.