Лайм

Сергій Притула повеселив фанів домашнім відео - так ведучий проводжає сина до школи під час карантину

Подивившись цей ролик, не посміхнутися просто неможливо

Через запроваджений в Україні карантин Сергій Притула, який постійно зайнятий на зйомках, нарешті може насолодитися спілкуванням з дружиною і дітьми. Ведучий готує родині смачні обіди і не забуває знімати смішні ролики.

На одному з таких домашніх відео шоумен показав, як проводжає сина до школи. На кадрах ролика Діма виходить з кухні в брюках, сорочці і піджаку, бере рюкзак і прямує до виходу. Зірковий тато бажає йому вдалого дня, після чого хлопчик йде до себе в кімнату і сідає за комп'ютер.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сергій Притула (@siriy_ua)

"Провів малого до школи. В обід заберу назад", - підписав ролик Притула.

Фоловери шоумена прийшли в захват від відео, багато написали, що їх ранок на карантині проходить саме так, тільки ще й з групою подовженого дня.

"Спасибі за настрій", "А у нас ще й табір після школи", "Я приблизно так само ходжу на роботу", "Це відео зробило мій день", "Це дуже смішно", "Я так на роботу ходжу", - пишуть коментатори.

  • Суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма проводить карантин в своєму заміському будинку разом з родиною. Зірковий хореограф приділяє чимало часу спорту і, звичайно ж, не забуває про танці. Тільки тепер в ролі напарниці виступає його дружина Ліліана.
  • А співачка Настя Каменських записала новий влог, який присвятила карантину. Артистка показала фанам, як нині проходять її будні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях