Лайм

Українська KAZKA і швейцарці Kadebostany випустили запаморочливий кліп

Музиканти назвали "Baby I'm OK" своєю улюбленою піснею

3 квітня швейцарська група Kadebostany випустила міні-альбом "DRAMA - Act 1", у записі якого брали участь українці KAZKA. Крім релізу на всіх потокових платформах, музиканти опублікували на YouTube 20-хвилинне відео, яке починається з їхньої спільної пісні "Baby I'm OK".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KAZKA (@ kazka.band)

"Бейбі, сподіваємося, що у вас все окей, адже у нас є дуже крута новина! Сьогодні ми маємо честь разом з нашими друзями з Швейцарії презентувати відеороботу до EP "DRAMA", в якій одна з історій - наша спільна пісня "BABY I'M OK", - йдеться в заяві групи. - Ми щасливі нарешті поділитися однією з найулюбленіших наших пісень KAZKA і показати вам відеороботу, яку навесні створила команда KADEBOSTANY в сонячному Стамбулі".

У кліпі вокалістка Олександра Зарицька і фронтмен Kadebostany Вільям Джеремі стоять на даху багатоповерхівки і кружляють в дрифтуючій машині на пустельній парковці. Бекстейдж-відео музиканти пообіцяли випустити через тиждень.

Шанувальники KAZKA високо оцінили новинку, хоча вокал Олександри кілька разів порівняли з Аріаною Гранде.

"Це була ціла історія, яку складно зрозуміти, але можна полюбити. У мене прям мурахи пішли", - пишуть фанати. - "Трохи схоже на пісню Аріани Гранде", "Мені одному на Dangerous Woman схоже"?

  • Тим часом Джамала розкрила перші подробиці своєї участі в онлайн-концертах артистів Євробачення. Співачка виступить з двома піснями вже 10 квітня.
  • В Україні переспівали інтернет-хіт ветеранів США про карантин. Оригінал пісні зібрав на YouTube вже більше 1,6 млн переглядів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: KAZKA

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях