Лайм

Наталя Могилевська в сукні з фатою заговорила про весілля, та фани рано зраділи

Судячи з усього, заміж артистка не поспішає

Наталя Могилевська не на жарт заінтригувала шанувальників. Після довгих розмов про таємничого коханого співачка раптом показалася в Інстаграм у шлюбній сукні і заговорила про весілля. Шанувальники кинулися вітати артистку, та, схоже, все це дарма. Заміж вона поки не виходить.

"Весілля в ефірі "1+1". Як вам? Хто дивився?" - поцікавилася під знімком Могилевська. Всього за кілька годин пост співачки зібрав понад 25 тис. лайків і десятки коментарів з передчасними вітаннями.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Нарешті! Вітаю, Наталочко", "Ура! Як же я могла таке пропустити? Вітаю від щирого серця", "Я так рада за вас! Де можна подивитися?" - пишуть під фотографією співачки в сукні. Але як стало відомо пізніше, в такому вбранні Могилевська лише взяла участь в одному з номерів "Ліги сміху".

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, у Наталії Могилевської було два шлюби. Перший раз співачка вийшла заміж у 2004 році за бізнесмена Дмитра Чалого. Через півроку подружжя розлучилося. З другим чоловіком Єгором Долініним, теж великим підприємцем, Наталя прожила п'ять років.

Після невдалих відносин, Могилевська повністю занурилася в роботу. Пробувала себе в різних амплуа: співачки, продюсера, телеведучої, письменниці. Особисте життя ж відкладала на потім. Зараз Наталя знову впустила любов у своє життя і зізнається, що дуже щаслива.

  • Співачка також зізналася, що готова до важливого для кожної жінки кроку - стати матір'ю. Це усиновлення чи 44-річна Могилевська зважитися народити - поки не відомо.
  • Раніше Наталія Могилевська перенесла непросту стоматологічну операцію і знайшла спосіб креативно обіграти в Інстаграм її наслідки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях