Лайм

Було дуже страшно: українська співачка розповіла, як ледь не постраждала від таксиста

Тепер у артистки з'явилася фобія

Українська виконавиця TARABAROVA (Світлана Тарабарова) потрапила в неприємну історію, після якої тепер ніколи не сяде в таксі. Співачка зіткнулася з неадекватним водієм, від якого ледве втекла.

Про це знаменитість розповіла в програмі "Зірковий шлях". "Приїхав таксист, запізнився, накричав на мене. А коли я сказала, що спізнююся, він повернувся і хотів мене вдарити. Я завжди ззаду сідаю, вискочила з авто, а він побіг за мною. Я кричала на всю вулицю, і мені було дуже боляче від того, що ніхто мені не допоміг", - з жахом згадує зірка.

Фото: instagram.com/tarabarova

За словами Світлани, вона бігла з такою швидкістю, як ніколи в житті не бігала. Чоловік довго гнався за нею, але потім зупинився.

"Мені було дуже страшно. Тому що він міг мене побити, міг що завгодно зробити", - поділилася Тарабарова.

  • Раніше TARABAROVA презентувала кліп на пісню "Найкрасівіша. NO STRESS". Музичне відео створювалося згідно з усіма нормами карантину: співачка і танцівниці знімали себе самостійно, не виходячи з дому.
  • Дивіться також на theLime кліп Світлани Тарабарової на пісню "Падає сніг". Головними героями відео стали чоловік співачки, продюсер Олексій Бондар і їх син Іван. Батьки вперше показали широкій публіці обличчя малюка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також