Лайм

Арнольд 2.0: син Шварценеггера повторив його знамениту позу (фото)

Бодібілдер Джозеф Баена - головний фанат свого знаменитого батька

22-річний син Арнольда Шварценеггера Джозеф Баена опублікував в Instagram фото в одній з найбільш знакових бодібилдерських поз свого батька.

"Прекрасний час, щоб попрактикуватися в позі", - підписав він знімок, який тут же засипали захопленими коментарями.

Фото: instagram.com/projoe2

"Я захоплююся твоїм батьком і відчуваю, що він пишається тобою. У будь-якому випадку, продовжуй, чувак! - пишуть друзі і передплатники Баена. - Син у батька! Даєш людям те, що вони хочуть. Арнольд 2.0!"

Фото: amazon.com

Джозеф - позашлюбний син Шварценеггера і колишньої домробітниці Мілдред Баена. Він на місяць старше Крістофера Шварценеггера - молодшого сина Арні і його колишньої дружини Марії Шрайвер. У шлюбі з Шрайвер у Шварценеггера народилося четверо дітей.

До того, як стати актором і губернатором Каліфорнії, Шварценеггер був професійним бодібілдером і шість разів поспіль виграючи змагання з бодібілдингу Містер Олімпія.

  • Раніше Арноль д Шварценеггер розповів, як ставиться до акторської кар'єри сина Патріка. Молодий актор не відмовляється від відвертих сцен, які шокують його батьків.
  • Шварценеггер показав, як тренуватися д ома під час карантину. Вправи для всіх груп м'язів за програмою Арні підходять для людей з різною фізичною підготовкою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLim e , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях