Лайм

Мадонна на карантині розповіла, що за добу втратила трьох друзів

Співачка поскаржилася на біль, поганий настрій і навіть на сина

Мадонна продовжує дивувати фанатів дивним відощоденником, в якому розповідає про карантин і пов'язані з ним переживання. У новому посланні в Instagram 61-річна співачка, що стала майже невпізнанною після омолоджуючих процедур, заявила, що 9 квітня померли троє її друзів.

"Не всі дні можуть бути хорошими... я не спала минулої ночі ні хвилини, а сьогодні повністю розбита, - говорить зірка. - 10 з 10 за шкалою болю, я хочу покинути своє тіло. За останні 24 години я втратила трьох людей: свого двоюрідного брата, охоронця і Орландо Пуерта, який робив ремікси на мою музику і допомагав потрапляти в танцювальні чарти. Він дуже важлива людина в моєму житті. Це вплинуло на настрій. Сьогодні був поганий день, з мене вистачить".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Madonna (@madonna)

Потім співачка показала статуетку з фігурою жінки, що лежить на камені, і сказала, що саме так вона зараз живе, спить і робить вправи.

"Якщо мій син ще раз скаже, що у мене зламане стегно, я можу вибухнути, - додала вона. - Якщо хтось часто говорить, що ти зламаний, ти починаєш так себе почувати".

Мадонна проводить карантин в Лондоні зі своїм 25-річним бойфрендом Ахламаліком Вільямсом і дітьми. Нагадаємо, що у співачки їх п'ятеро: двоє рідних (Лурдес Чікконе-Леон і Рокко Джон Річі) та четверо усиновлених (Девід Банда Мвале Чікконе-Річі, Чифундо Мерсі Джеймс Чікконе, Стелла і Естер Чікконе).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях