Лайм

Принц Гаррі ніколи не хотів королівського життя для свого сина

Задовго до Мегзіта принц Гаррі натякав на бажання розпрощатися з королівським життям

Принц Гаррі і Меган Маркл натякали на своє бажання покинути королівську родину задовго до резонансної заяви в січні 2020 року. 86-річний антрополог і хороша подруга королівської сім'ї Джейн Гудолл в інтерв'ю Daily Mail's Weekend розповіла, що влітку 2019 року Гаррі сказав їй, що не хоче, аби його син Арчі ріс відповідно до королівських стандартів і протоколів.

Фото: instagram.com/sussexroyal

"В кінці [розмови з Гаррі] Меган прийшла послухати разом з Арчі. Він був дуже крихітний і дуже сонний - не дуже задоволений, що його розлучили з мамою. Думаю, що я була однією з перших, хто обійняв його окрім членів сім'ї, - згадує Гудолл. - Я зробила Арчі королівський помах рукою і сказала: "Думаю, йому доведеться цьому навчитися", на що Гаррі відповів: "Ні, він не буде так рости".

Через шість місяців після зустрічі з Гудолл пара оголосила, що йде у відставку з посади старших членів королівської родини, офіційно відмовившись від своїх титулів 31 березня.

  • Справжнє ім'я і титул Меган Маркл підгледіли в свідоцтві про народження її сина. Виявляється, батьками маленького Арчі є принцеса Рейчел і герцог Генрі Чарльз Альберт Девід.
  • 5 квітня бабуся принца Гаррі, королева Єлизавета II, виступила з історичним телезверненням про епідемію коронавірусу. За 68 років на троні вона виступала в подібному форматі всього 5 разів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.