Лайм

Селена Гомес в новій фотосесії не стала ховати жіночну фігуру

27-річна співачка приміряла образ сексуальної дівчини-автомеханіка

27-річна поп-співачка Селена Гомес стала героїнею квітневого номера журналу Interview, відверто поговоривши про свій душевний стан і фізичне здоров'я. Крім того зірка знялася в сміливій фотосесії в образі гарячої дівчини з гаража.

Фото: interviewmagazine.com

Гомес зізналася, що ніколи не хотіла ставати героїнею таблоїдів, але з часом все вийшло з під контролю. Саме тому вона вирішила чесно заговорити про свої проблеми, припиняючи таким чином всі плітки.

"Те, як засоби масової інформації іноді розповідали про мене, звучало дійсно жахливо. Насправді не було нічого поганого в тому, що мені потрібно було зникнути або закохатися. Мені довелося почати розкриватися, тому що люди говорили за мене, і це мене вбивало. Я така молода, я буду продовжувати змінюватися, і ніхто не має права розповідати мені про те, як у мене складається життя", - заявила вона.

Фото: interviewmagazine.com

Фото: interviewmagazine.com

Фото: interviewmagazine.com

Раніше у зв'язку з вовчаком та панічними атаками співачці довелося поставити кар'єру на паузу, а недавно вона розповіла про біполярний розлад. При цьому Гомес запевняє, що зараз з нею все в порядку.

"Люди турбуються про мене, тому що у мене були деякі проблеми в минулому. І це правда. Але я в порядку. Я розбираюся з тим, що у мене є, і якщо відчуваю, що у мене важкий тиждень або мені не хочеться щось то робити, то я цього не роблю", - сказала вона.

Фото: interviewmagazine.com

Фото: interviewmagazine.com

  • Раніше Джастін Бібер розповів, як рятується від наслідків наркозалежності. 25-річний співак пристрастився до наркотиків у підлітковому віці, і до сих пір його здоров'я не повернулося в норму.
  • Дружина Джастіна Хейлі Бібер розповіла про рідкісну генетичну мутацію, яка вплинула на її пальці. "Ось чому вони такі криві і страшні", - пояснила модель.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях