Лайм

Потап випустив кліп на свій новий трек "Дома" - відео знімала Настя Каменських

Репер показав, як на нього впливає довге перебування в ізоляції

Український репер Потап в рамках свого сольного проекту ПТП презентував новий трек "Дома". Разом з піснею вийшов і кліп, до зйомки якого доклала руку дружина музиканта, співачка Настя Каменських. Відео створювалося відповідно до норм карантину - не виходячи з дому.

Прем'єра пісні і кліпу відбулася в середу, 15 квітня, на YouTube-каналі виконавця. "Навіть коли ти закритий в чотирьох стінах зі своєю половинкою, житло перетворюється у в'язницю і атмосфера вимушеного ув'язнення не покидає, можна знайти способи відволіктися від проблем і розвеселити себе. Як це зробив ПТП, який записав новий трек і зняв на нього кліп у себе вдома", - сказано в описі до ролика.

"Вдома таааааак нудно іноді, що я сів і накатав тречок, попросив Настю Каменських зняти кліпчик і змонтувати і ми сміялися і дурагоніли, відволікаючись від поганих думок, чого і вам бажаю!", - прокоментував Потап.

Шанувальники зіркової пари прийшли в захват від кліпу і подякували їм за позитив, який вони дарують в цей непростий для України і всього світу час.

  • Раніше Потап випустив пісню "Карантин" - про ностальгію по світу без коронавіруса і про надію, що все скоро закінчиться. Трек був записаний в порожньому залі палацу "Україна".
  • Дивіться також на theLime кліп Світлани Тарабарової на пісню "Найкрасівіша. NO STRESS". Музичне відео створювалося згідно з усіма нормами карантину: співачка і танцівниці знімали себе самостійно, не виходячи з дому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Потап, кліпи