Лайм

Влад Яма розповів, як змінилися його стосунки з дружиною під час карантину

Подружжя ще більше зблизилося і стало краще розуміти один одного

Український хореограф Влад Яма та його дружина Ліліана розповіли в своїх Instagram, як карантин вплинув на їхні стосунки. Адже тривала ізоляція може викликати конфлікти в родині і навіть призвести до розлучення.

Зіркова пара зізналася, що тривале перебування удвох їх тільки зблизило. Свої публікації вони супроводили однаковим чорно-білим знімком, який наповнений теплотою та ніжністю.

Фото: instagram.com/vladyama_official

"За останній місяць ми з Ліліаною зрозуміли, що разом здатні пережити і не таке! Навчилися ще більше радіти дрібницям і насолоджуватися природою", - написав Влад.

"Провести зі своєю другою половинкою стільки часу в карантині - ще те випробування. Але в кінцевому підсумку це відмінна можливість зрозуміти, що поруч з тобою дійсно надійний і люблячий партнер по життю", - ділиться думками дружина танцюриста.

За словами Ліліани, на карантині їх стосунки покращилися.

"Краще стали розуміти і відчувати один одного. Цінувати те, що раніше не цінували. Головне, що я зрозуміла, потрібно завжди розмовляти і обговорювати будь-якого роду питання. Інакше можна вибухнути. Якщо людина любить, то готова йти на будь-які компроміси", - каже дівчина.

  • Раніше Влад Яма та Ліліана приєдналися до нового тренду - домашньої фотосесії через веб-камеру. Результатом онлайн-зйомки подружжя поділилися на своїх сторінках в Instagram.
  • Також танцюрист розповів, що зустрів Ліліану в нічному клубі, але відразу підійти не наважився. За словами Влада, знайомство відбулося через два тижні в тому ж закладі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях