Лайм

Інша близькість: Тіна Кароль вшанувала пам'ять чоловіка у 7-мі роковини його смерті

Минуло сім років, як не стало Євгена Огіра

Рівно сім років тому, 28 квітня, в родині Тіни Кароль сталося велике горе - після довгої боротьби з раком шлунка помер чоловік співачки, продюсер Євген Огір. Артистка важко переживала втрату і навіть подумувала про суїцид, але жити далі їй допоміг їх син Веніамін.

З нагоди роковин смерті чоловіка знаменитість поділилася архівним знімком, на якому Євген зображений, дивлячись у далечінь. "Інша близькість, їй 7 років", - підписала фото Тіна, яке розмістила в Instagram Stories.

Нагадаємо, Євген Огір пішов з життя 28 квітня 2013 року в одній з лікарень Києва. Продюсер кілька років вів боротьбу з онкологією, але хвороба виявилася підступнішою. На момент смерті чоловікові Тіни Кароль було 32 роки, а в шлюбі з артисткою він встиг прожити всього п'ять років.

  • Раніше Тіна Кароль розповіла, як їй вдалося пережити смерть чоловіка. Справитися з горем їй допомогла молитва. Саме звернення до Бога допомогло Тіні не падати духом і зрозуміти, що у неї є сенс життя - син Веніамін.
  • Також Тіна Кароль розповіла, як зважилася відправити єдину дитину вчитися за кордон. Адже проти цього були всі її близькі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях