Лайм

Без суду за аліменти: колишня дружина Володимира Остапчука розкрила деталі їх таємного розлучення

Телеведучий офіційно розлучився з Оленою Войченко

Український телеведучий Володимир Остапчук заявив, що він майже вже два місяці є вільним чоловіком - його шлюб з Оленою Войченко офіційно розірваний. Рішення суду було прийнято ще 6 березня, але про це шоумен вирішив розповісти тільки зараз.

Ситуацію вирішила прокоментувати і колишня дружина ведучого. У коментарі "Зірковому шляху" Олена підтвердила слова Володимира про розлучення, а також уточнила, що не подавала позов на аліменти, оскільки хотіла швидше завершити шлюборозлучний процес.

Олена Войченко з дітьми Фото: instagram.com/olenavoychenko

"Я дала згоду на розлучення без аліментів", - заявила екс-дружина Остапчука.

Олена додала, що Володимир продовжує оплачувати школу для Емілії і дитячий садок для Евана. А також час від часу він переводить дітям суму, розмір якої визначає сам.

"Дітей шалено люблю, забезпечую (є всі офіційні підтвердження), ніколи не кину і займаюся їх вихованням, завжди буду для них батьком і опорою", - зазначив з цього приводу Остапчук в одному зі своїх постів в Інстаграм.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук та Олена Войченко прожили в шлюбі 12 років. За цей час вони двічі стали батьками. У 2013 році на світ з'явився їхній первісток - донька Емілія, а в березні 2018 року Олена подарувала Володимиру сина - Евана-Олександра. Восени 2019 року подружжя публічно оголосили про розставання.

Олена Войченко і Володимир Остапчук Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

  • Раніше Войченко озвучила причину розлучення з Остапчуком. Вона зізналася, що втомилася терпіти постійні зради чоловіка. Спочатку Олена прощала Володимира, але потім попросила його піти.
  • Після скандалу з розлученням особисте життя Володимира Остапчука викликає бурхливий інтерес у шанувальників. Користувачі мережі навіть розсекретили нову кохану телеведучого, через яку він нібито пішов з сім'ї. Її звуть Христина, їй 33 роки, і вона нотаріус.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях