Лайм

Чоловік Регіни Тодоренко після скандалу і двох днів затишшя звернувся до підписників з пропозицією

Чоловік ведучої перервав мовчання у соцмережі

Музикант Влад Топалов після скандалу в соцмережах, викликаного необережними висловлюваннями його дружини Регіни Тодоренко про домашнє насильство, вирішив піти з підписниками на мир.

У розпал інтернет-дискусій Топалов зайняв доволі різку позицію і вирішив відповідати критикам його дружини не в дуже лояльній манері. Після цього музикант і телеведуча взагалі перестали коментувати скандал. Через два дні затишшя Топалов заявив, що "втомився від злості та ненависті".

"Пропоную рухатися всім далі. Що скажете? - написав він в Інстаграм. - Я втомився від всієї цієї злості та ненависті. Чесно. Зла не тримаю ні на кого".

У коментарях пропозицію Топалова сприйняли неоднозначно, при цьому більшість фоловерів музиканта висловили солідарність. Родині і всім учасникам дискусій запропонували "відпустити і рухатися далі".

"А ваші образи на адресу жінок теж просто забудемо?" - поцікавилися під постом музиканта. Що правда, це питання до Топалова залишилося без відповіді.

  • У минулі вихідні навколо Регіни Тодоренко розгорівся черговий скандал. Причиною цього стали неоднозначні висловлювання знаменитості про домашнє насильство, в яких угледіли його виправдання.
  • За останні кілька днів великі бренди-виробники відмовилися від співпраці з Регіною Тодоренко і призупинили заплановані раніше рекламні кампанії з її участю. Ведучій загрожують мільйонні збитки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях