Лайм

Потап і Настя відсвяткували день народження дуету: веселе архівне фото

З моменту заснування гурту пройшло 14 років

1 травня дуету "Потап і Настя" виповнилося 14 років. І хоча артисти більше не виступають разом, вони продовжують святкувати цей день.

З такої нагоди репер поділився в Instagram архівною фотографією того часу, яка неабияк повеселила шанувальників. На знімку Настя Каменських зображена в костюмі кавуна, а Потапу дістався образ огірка.

Фото: instagram.com/realpotap

"Щороку в цей день ми відзначаємо день народження гурту і дуету "Потап і Настя"! 14 років! Саме цей дует поклав початок всьому, що ви чуєте і бачите від нас досі! Дякую і вітаю Настю Каменських", - підписав знімок музикант.

Фанати пари прийшли в захват від знімка. "Позитив не відняти", "Прикольні такі", "Які веселенькі, вітаємо", "Ви як з грядки, зелений огірочок і соковитий арбузик. Прикол", "Смішні були", "Позитивне фото", "Які смішні", - пишуть коментатори.

Дует "Потап і Настя" виник у 2006 році. У своїй творчості вони поєднували енергійну музику і гумор, за що полюбилися багатьом. У 2017 році артисти поставили дует на паузу і стали займатися сольними проектами. Настя Каменських почала виступати під псевдонімом NK, а Потап - ПТП. Крім того, репер активно займається продюсуванням молодих талантів, виступає в гурті Mozgi, а також пише пісні для своєї екс-колеги, а тепер уже дружини, Насті Каменських.

Фото: instagram.com/kamenskux

  • Настя Каменських і Потап офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яке відгриміло під Києвом в травні минулого року. У розпорядженні theLime опинився документ, згідно з яким закохані одружилися 18 жовтня 2018 року.
  • Потап вперше поділився романтичною історією, як робив пропозицію Насті Каменських. За словами музиканта, зворушливий момент стався на місці будівництва їхнього будинку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях