Лайм

Тілль Ліндеманн показався фанам в образі Ісуса. До подібних витівок музиканта їм не звикати

Минулого місяця музикант випустив вже третій авторський збірник віршів

Фронтмен гурту Rammstein Тілль Ліндеманн вирішив нагадати шанувальникам про нову збірку поезії яскравим фан-артом, на якому постав в образі Ісуса.

Картинка з'явилася на особистій сторінці музиканта в Інстаграм. На ньому Ліндеманн зображений з книгою "100 віршів" замість біблії.

"Дід, ну ти даєш", "Ого, це вже стаття", "О мій боже..." - сміються в коментарях прихильники епатажного музиканта. До подібних витівок їм уже не звикати.

Що ж стосується книги поезії, "100 віршів" - вже третій авторський збірник Ліндеманна. Книга вийшла на початку березня і традиційно зачіпає теми природи, самотності, любові, ненависті, добра, зла, насильства, болю та інші.

  • Раніше Тілль Ліндеманн поділився новим фото з Чорнобильської зони відчуження, до якої вирушив на екскурсію вже на наступний день після концерту свого сольного проекту Lindemann в Києві.
  • Після виходу скандального відео Till The End уважні фани помітили у Тилля Ліндеманна дивне тату. Поки про його значення шанувальники музиканта можуть лише здогадуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях