Лайм

Схудла на 40 з гаком кг Адель блиснула ніжками в міні-сукні

Вражаючим знімком співачка поділилася в честь свого дня народження

Британська співачка Адель рідко ділиться з шанувальниками свіжими знімками. Але в честь свого дня народження, яке зірка відсвяткувала 5 травня, артистка вирішила зробити виняток.

На своїй сторінці в Instagram 32-річна знаменитість опублікувала фото, на якому можна розглянути результат її екстремального схуднення. Адель змінила улюблені балахони на маленьку чорну сукню, а своєму пишному шиньйону воліла розпущене волосся. Цей наряд підкреслює тонку талію співачки і відкриває її стрункі ніжки.

Фото: instagram.com/adele

"Велике дякую вам за вашу любов у цей день народження. Сподіваюся, ви перебуваєте в безпеці в цей божевільний час", - звернулася до шанувальників зірка.

Фотографія викликала бурхливу реакцію у шанувальників. Більшість з них написали, що в цій тендітній дівчині з трудом впізнають свого кумира. Не дивно, адже Адель вдалося скинути більше 40 кілограм.

Фото: instagram.com/adele

  • Раніше колишній особистий тренер Адель Каміла Гудіс розповіла про те, як співачці вдалося схуднути на 45 кг. На її думку, своєю стрункістю артистка зобов'язана строгій дієті: зеленим сокам і 1000 ккал в день.
  • Восени 2019 року Адель розлучилася з чоловіком після 8 років стосунків. Пара взяла на себе зобов'язання спільно виховувати 6-річного сина Анджело.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях