Лайм

Сергій Притула показав, як змінилася його зовнішність на карантині: фото

Телеведучий помолодшав на десяток років

Коронавірус відправив на карантин салони краси та барбершопи, і тепер багатьом доводиться доглядати за собою в домашніх умовах. Складніше за всіх доводиться чоловікам, які звикли часто ходити на стрижку. З такою проблемою зіткнувся і Сергій Притула.

Так, на особистій сторінці в Instagram шоумен опублікував колаж з двох знімків, на яких наочно продемонстрував, як виглядав до і під час карантину. Зараз на голові у Притули купа волосся, а на обличчі відсутня борода.

Фото: instagram.com/siriy_ua

"Уже кілька тижнів відчуваю необхідність походу до перукаря. Але профільні установи ще закриті. Тому, поки зачіска в режимі очікування, борода "пішла спати". Дочка сказала, що "тато смішний з голим лицем", - іронічно підписав кадр телеведучий.

Фоловери шоумена оцінили новий образ Притули, багато хто відзначив, що без бороди він виглядає значно молодшим.

"Прикольний і молодо", "Зате помолодшав без бороди", "Відразу скинули років 10", "Без бороди краще", "Сергію, Ви прям помолодшали років на 10. І тепер створюєте конкуренцію студентам", "Сергій Притула повертається в молодість" , "Вам пасує довге волосся", "10 років пішло разом з бородою", - пишуть коментатори.

  • Сергій Притула, який постійно зайнятий на зйомках, нарешті може насолодитися спілкуванням з дружиною і дітьми. Нещодавно ведучий показав, як на карантині проводжає старшого сина до школи.
  • А також поділився зворушливими знімками з донькою. На домашніх фотографіях дворічна Соломія дуріє із зірковим татусем у ліжку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.