Лайм

Найкоханіший та рідний: Настя Каменських ніжно привітала Потапа з днем народження

Сьогодні Потапу виповнюється 39 років

У п'ятницю, 8 травня, свій 39-й день народження відзначає український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко). Однією з перших в соцмережах іменинника привітала кохана дружина, співачка Настя Каменських.

Артистка опублікувала в своєму Instagram фото, на якому Потап і Мімі позують на ліжку. Фотографію Настя супроводила зворушливим привітанням.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Льоша! Ведмедик, ведмедик мій! Найкоханіша та рідна моя людина! Щоранку я прокидаюся з почуттям нескінченної подяки, що можу обіймати, цілувати і любити тебе і бути просто поруч! Поряд з найніжнішою, чуттєвою та ласкавою людиною! Ти геній! Я знаю, що ти не любиш це слово, але я не перестану тобі повторювати, що ти геній! Нехай твій талант і цей вогонь всередині, магія, яку ти створюєш для всього світу, не вичерпається ніколи! Так що ж я кажу, звичайно вона не вичерпається тому, що ти і є цей вічний двигун і генератор сонячного променя, який пронизує світлом добра і любові! З днем народження, мій Лешенька", - написала співачка.

Шанувальники музиканта приєдналися до привітань і побажали своєму кумиру багато теплих слів.

А Потап в свою чергу вирішив підвести підсумки. "Якщо ви мене запитаєте, що я зрозумів за 39 років, за тисячі концертів, мільйони глядачів, і сотні Мега хітів, то я відповім - Любов! Жити і бути закоханим в життя, в свою жінку, сім'ю, дітей, в свою справу, в Батьківщину! Оточувати себе тими людьми, яких хочеш обійняти!", - написав іменинник.

"Я полетів, сьогодні я Disco Sexy Oleksii, всіх люблю, дякую Настя, я ще не прокидався djеем!", - додав Потап.

Фото: instagram.com/realpotap

  • 4 травня свій 33 день народження відсвяткувала Настя Каменських. Цей день співачка провела вдома, оскільки в країні триває карантин. Кілька знімків з домашнього святкування NK опублікувала на особистій сторінці в Instagram.
  • Слухайте також на theLime, пісню Потапа "Карантин" - про ностальгію по світу без коронавірусу і про надію, що все скоро закінчиться. Трек був записаний в порожньому залі палацу "Україна".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.