Лайм

Дочка Метта Деймона заразилася коронавірусом

Дівчина перебуває в Нью-Йорку, поки її батьки ізолюються в Ірландії

Пасербиця Метта Деймона заразилася коронавірусом. Про це 49-річний володар "Оскара" розповів в інтерв'ю SPIN 1038.

"Наша старша дочка вчиться в коледжі. Очевидно, що його закрили, але вона залишилася в Нью-Йорку. Вона заразилася коронавірусом разом зі своїми сусідами по квартирі, але добре з цим впоралася, - сказав актор. - Тому я не можу сказати, що вся наша сім'я разом. З наших чотирьох дітей з нами в Ірландії знаходяться троє молодших, а з Алексією ми об'єднаємося в кінці місяця. Але з нею все в порядку".

Метт Деймон з дружиною Лучаною Барросо Фото: pagesix.com/

Деймон вважає 21-річну Алексію, яка є дочкою його дружини Лучани Барросо і її першого чоловіка, своєю власною дитиною. Також пара виховує доньок Ізабеллу (13), Джію (11) і Стеллу (9). Всі разом вони ізолювалися в маленькому ірландському містечку Делкі після того, як зйомки нового фільму з Деймоном відклали.

  • Раніше Метт Деймон разом з іншими акторами фільму "Зараження" записав відео про коронавірус. Так фахівці знайшли ще один креативний спосіб донести суспільству важливу інформацію.
  • У Нью-Йорку у двох домашніх кішок виявили коронавірус. На щастя, доказів, що домашні тварини поширюють інфекцію, як і раніше немає.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях