Лайм

Вагітна Кеті Перрі знялася повністю оголеною в новому кліпі: відео

Зйомки відео пройшли на природі

Американська співачка Кеті Перрі, яка чекає дитину від актора Орландо Блума, презентувала кліп на пісню Daisies. Композиція увійшла до майбутнього альбому артистки, реліз якого намічений на 14 серпня.

Прем'єра відео відбулася на YouTube-каналі виконавиці. У ролику майбутня мама з'являється у білій мереживній сукні, а потім повністю оголюється і купається у водоспаді.

"Я написала цю пісню пару місяців назад, як заклик залишатися вірним курсом, який ви для себе вибрали, незалежно від того, що можуть думати інші. Нещодавно вона придбала для мене нове значення, з огляду на те, що переживає весь світ. Кожен з нас - один з більш ніж семи мільярдів, з власною історією сили і стійкості. Я сподіваюся, що це стане саундтреком для ваших мрій ... особливо тих, які ми залишили позаду", - написала співачка в Instagram.

Декількома днями раніше Кеті поділилася кадрами зі зйомок кліпу. На чуттєвих знімках співачка позує на каменях, демонструючи великий животик.

Фото: instagram.com/katyperry

Фото: instagram.com/katyperry

Фото: instagram.com/katyperry

  • Кеті Перрі та її наречений Орландо Блум чекають на дочку. Про це 35-річна американська співачка розповіла фанатам в Instagram.
  • Раніше вагітній Кеті Перрі та Орландо Блуму довелося відкласти весілля мрії через коронавірус. Зірки мріяли одружитися в Японії, але їх планам не судилося здійснитися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях