Лайм

Ольга Сумська розповіла, як режисери хотіли позбавити її "українських брів"

Актриса довго не хотіла жертвувати природною красою заради ролей

Ольга Сумська поділилася з шанувальниками архівними знімками часів, коли вона тільки починала зніматися в кіно. 53-річна актриса пригадала, як сварилася з гримерами і режисерами через свої густі брови.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Сьогодні такі брови в тренді. А колись всі режисери на кіностудії Довженка хотіли мені їх вищипати, тому що це, мовляв, дуже по-українськи, - написала зірка в Інстаграм. - Коли приходила на кінопроби, гримери мені їх замальовували або пропонували одразу прибрати. Я пручалась і викликала негатив..."

Фото: instagram.com/olgasumska

Сумська також розповіла про невдалі проби, які ледь не підкосили її віру в себе.

"На фото в історичному костюмі якраз фотопроби на роль у фільмі "Накануне" Миколи Мащенка. Мені 17 років, проби проходили в кілька етапів, але затвердили російську артистку... Як я переживала. Плакала, бо дуже хотіла знятися у Мащенка. Моя мама навіть листа йому написала, як ви могли, мовляв, не оцінити мою дитину!"

Фото: instagram.com/olgasumska

Своїм шанувальникам Ольга порадила не опускати рук після перших невдач. "Кастингів ще може бути дуже багато, але потрібно завжди вірити в себе, і твоя роль тебе знайде! - написала вона. - Потрібно тільки, щоб карантин закінчився".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.