Лайм

Хлопчик без імені: Ольга Сумська розповіла про новонародженого внука

Актриса вперше назвала стать другої дитини дочки Антоніни

21 квітня донька Ольги Сумської Антоніна Паперна стала мамою вдруге. Родина не поспішала розкривати подробиці про поповнення в родині, але через місяць 53-річна актриса в програмі "Ранок з Україною" зізналася, що Тоня народила хлопчика.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Баба Оля власною персоною. Це найбільше щастя, яке можна уявити, всім раджу випробувати на повну ці емоції. Тонечка мені подзвонила прямо з пологового будинку - як тільки народила і їй вручили дитя. А у мене сльози котяться від цих божевільних емоцій, тому що нарешті хлопчик народився. У нас же суцільний матріархат - і ось з'явився чоловік", - розповіла Сумська - мати двох дочок та бабуся онучки Єви.

Ім'я малюку батьки поки не придумали, а старша сестричка, 2-річна Єва, називає його просто "хлопчик".

"Вони ще думають. Моя онука називає його "хлопчик". Там дід Володимир, батько Володимир і третій Володимир вже буде багато. Коли малюк народився, ми запитували: "Ну як там Володимирович?" Ще не визначилися, як назвати", - сказала щаслива бабуся.

  • Раніше Ольга Сумська показала ніжні фото з дочками і заявила, що потрібно було народжувати ще. Знаменита мама виглядає практично ровесницею своїх дівчаток.
  • Також актриса згадала про розставання з першим чоловіком Євгеном Паперним. Крім роману з Віталієм Борисюком піти її підштовхнула пристрасть колишнього чоловіка до алкоголю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях