Лайм

Містика мене переслідує все життя: Ірина Білик прокоментувала смерть матері

Жінка пішла з життя через кілька днів після свого дня народження

22 травня в родині Ірини Білик сталося горе - померла її мама. Про смерть Ганни Яківни повідомив продюсер співачки, а пізніше інформацію підтвердила і сама зірка.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото рідної людини і супроводила його прощальними рядками. "Містика мене переслідує все життя! Тільки збиралася записати прекрасну пісню про Маму .. і цілий ранок думала про те, як це буде красиво, і як моїй Мамі буде приємно її почути, але життя розпорядилося по своєму ... моя Мамочка почує цю пісню вже на небесах. Прощай, люба Мамочка", - написала Ірина.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Шанувальники і колеги співачки висловлюють співчуття в коментарях під постом. Слова підтримки висловили Леся Нікітюк, Слава Камінська, Аліна Гросу, Лілія Подкопаєва та інші знаменитості.

Ганна Яківна працювала інженером на авіазаводі, а також шеф-кухарем на телеканалі "Інтер". 10 травня, в День матері, жінка відзначила день народження. Співачка в цей день присвятила їй пост.

"У це прекрасне свято у моєї мами ще й день народження! Любіть і цінуйте своїх матерів! З Днем матері вітаю всіх прекрасних матусь!", - написала Білик під знімком з мамою.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

  • Раніше про сімейну втрату розповіла Наталка Карпа. Співачка, яка не так давно вперше стала мамою, втратила улюблену бабусю.
  • Сім років тому в родині Тіни Кароль сталося велике горе - після довгої боротьби з раком шлунка помер чоловік співачки, продюсер Євген Огір. У річницю смерті чоловіка артистка поділилася його архівних знімком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.