Лайм

Репер Серьога вперше відповів на звинувачення колишньої дружини у викраденні дітей

Сергій Пархоменко заперечує, що вивіз синів незаконно

Уже 4 місяці Поліна Ололо бореться за можливість бачитися зі своїми синами, яких, за її словами, колишній чоловік Сергій Пархоменко протизаконно у неї відібрав. Виконавець, відомий під псевдонімами Серьога і Поліграф ШарікOFF, вперше прокоментував скандал. На своїй сторінці в Facebook він пояснив поведінку колишньої дружини "надмірної вразливістю".

Фото: facebook

"Для початку я можу і хочу сказати тільки хороше про матір моїх дітей. Вона - прекрасна людина з особливим почуттям материнської відповідальності. Я принципово виховую своїх синів в абсолютному повазі до матері і в усьому медійному полі вони не зможуть коли-небудь прочитати жодної іншої моєї позиції по відношенню до неї, крім як поважної, - написав репер. - Її прагнення піклуватися про дітей і будь-якими засобами переконати громадськість в тому, що їхній батько - я тобто - негідна й аморальна людина, ще до суду, продиктовано суворою необхідністю її життєвих обставин і надмірною вразливістю".

Пархоменко заявив, що жінці доведеться довести його провину в суді, а сам він має всі дозвільні документи на те, щоб діти перебували з ним. Музикант дав зрозуміти, що до суду Марк і Платон будуть перебувати з ним.

"Ніякої катастрофи в тому, що батьки іноді бачать процес виховання і освіти своїх дітей по-різному, немає власне. Коли не вдається прийти до спільного знаменника, справа вирішується в суді, для цього і існує суд, - написав він. - Тим більше мова зараз йде лише про визначення місця проживання з одним із батьків, а не про позбавлення батьківських прав".

  • Раніше Поліна Ололо розповіла, як пройшла її довгоочікувана зустріч з молодшим сином. За словами жінки, зараз хлопчики залякані і оброблені, і вона може втратити їх в суді.
  • Також вона розповіла про той день, коли Серьога відібрав у неї дітей. Ололо стверджує, що репер забрав синів просто з вулиці і відвіз у невідомому напрямку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях