Лайм

Велика історія любові: alyona alyona зізналася в почуттях до відомого музиканта

Виконавиця з дитинства віддана творчості Емінема

alyona alyona поділилася в Instagram "великою історією любові" до Емінема, музикою якого захопилася ще в дитинстві. Культова фігура українського репу впевнена, що одного разу зустріне кумира і розповість йому про це особисто.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Касети, постери, диски, обкладинки, закладки для книг, щоденники, зошити, наклейки, заставки, плейлисти... І години, дні, тижні треків. Я, мала, абсолютно не знала, про що тітексти. Каналів з кліпами у мене не було. Я просто відчувала настрій, енергію, вайб, вчила на пам'ять ті ледь зрозумілі його вимовою слова, - написала Олена. - Історія Емінема - це парадокс. Це антиприклад і приклад в одному. І кожен його альбом пронизаний тим життям і подіями наскрізь".

Виконавиця подякувала улюбленому реперу і його творчість за їхню роль в її житті. "Це любов і вірність до останнього треку, хто б що не говорив про його альбоми, - написала вона. - Ем, я ніколи не бачила тебе в реальному житті. Але я обов'язково тебе побачу і скажу спасибі особисто!"

  • alyona alyona вміє посміятися над собою і підняти настрій шанувальникам. Нещодавно реперша показала, що вона і в дитинстві була пишечкою і поділилася кумедною історією про півня.
  • Також хіп-хоп-виконавиця поділилася з шанувальниками переліком своїх улюблених книг, які можна прочитати під час вимушеної ізоляції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Alyona Alyona

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях