Лайм

Переможниця "Холостяка" засвітила груди у відвертій фотосесії

Даша поділилася гарячими кадрами

23-річна гімнастка Даша Ульянова, яка стала переможницею десятого сезону шоу "Холостяк", знялася у відвертій фотосесії. Кілька гарячих кадрів дівчина опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

На фотографіях Даша позує в чорних трусиках і гольфі, який сексуально оголює її груди. У підписі до знімків Даша поміркувала на тему любові до себе.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

"Запорука успіху - це любов до себе, а все інше додасться! - вважає переможниця проекту. - У мене були різні етапи в житті, стосунках, але коли я любила і приймала себе, (навіть у вазі 70 кг) відбою від шанувальників не було. Це правда. І тільки тепер я розумію фразу "спробуй прийняти себе і побачиш", що відбудеться".

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Шанувальники реаліті, які тепер стежать за життям дівчини в соцмережах, вважають, що Даша і Максим розійшлися після проекту. "Якби вона була з холостяком, то не було таких фоток, значить вони не разом", "Фото в стилі "смотричепотерял", але зате круто", - пишуть коментатори.

Раніше уважні користувачі помітили, що після фіналу шоу Холостяк-10 Макс і Даша публікують пости з різними локаціями, а жителі Одеси, де проживає герой проекту, все частіше згадують в коментарях про якусь Поліну - блондинку, з якою Максима нібито неодноразово бачили в місті.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Чи склалися у Макса і Даші стосунки після проекту, стане відомо вже в цієї п'ятниці, 29 травня, під час пост-шоу "Холостяка".

  • Читайте також на theLime цікаві факти з життя переможниці "Холостяка-10", а також, що Даша публікує в своєму Instagram.
  • Раніше герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова стали чоловіком і дружиною . Закохані зареєстрували свої стосунки 20 травня, а пишне торжество влаштують вже після закінчення карантину. Це перший випадок в історії українського проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

ONUKA показала, як підросли її діти: затишні родинні кадри з рідного Чернігова

Українська співачка Ната Жижченко, відома під псевдонімом ONUKA, показала дітей Сашу і Ліну, які підросли, в своєму будинку в Чернігові

Має право на свій вибір: Євгенія Власова стала на захист Потапа після низки скандалів

Популярна у 1990-х співачка Євгенія Власова заступилася за скандального репера і продюсера Потапа, якого неодноразово критикували в мережі  

Під акомпанемент чоловіка: Катерина Репяхова гучно відсвяткувала 30-річчя

Дружина Віктора Павлика, блогер та підприємець Катерина Репяхова продемонструвала у мережі фото та відео з вечірки на честь її 30-річчя