Лайм

Оля Полякова показала, якою мілахою була в дитинстві: архівне фото

Співачка поділилася забавним кадром

Українська співачка Оля Полякова поділилася з шанувальниками фотографією з особистого архіву. На ній майбутня "Королева ночі" зображена ще зовсім крихіткою.

Архівний знімок виконавиця розмістила в особистому мікроблозі. На фото маленька Оля позує в картатій сукні з комірцем, величезним бантом на голові та м'ячем в руках. У той період дівчинка носила коротку стрижку з чубчиком, який, зі слів співачки, вона обстригла сама.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Свою публікацію Полякова приурочила до Дня захисту дітей, який відзначався 1 червня. "Ну шо виросло, то виросло. З Днем захисту дітей! Чубчик стригла сама", - написала виконавиця в Instagram.

Милий знімок потішив фоловерів артистки, багато написали, що вона зовсім не змінилася. Серед коментаторів були і колеги зірки. "Кайфова", - написала Леся Нікітюк. "Взагалі не змінилася", - зазначив Гарік Бірча.

  • Раніше Оля Полякова прокоментувала її загадковий вік в Вікіпедії і назвала рік народження. Справа в тому, що в онлайн-енциклопедії повідомляється, що цього року співачка відсвяткувала свій 41-й день народження, а менеджер артистки стверджує, що в паспорті Ольги Юріївни вказано 1984 рік народження.
  • Також Полякова розповіла про наслідки карантину для шоу-бізнесу. Співачка перерахувала проблеми, з якими вона та її колеги зіткнулися через епідемію коронавірусу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях