Лайм

Дженніфер Еністон виставила на аукціон своє оголене фото часів "Друзів"

На ньому актрисі 26 років, і вона знаходиться на сході своєї слави

Дженніфер Еністон виставила свій оголений портрет 1995 року на аукціоні, щоб зібрати гроші на безкоштовне тестування на коронавірус і медичну допомогу незаможним людям. Стартова ціна знаменитого чорно-білого фото авторства Марка Селігера - $ 6500.

"Мій любий друг Марк Селігер виставив на аукціон 25 своїх портретів - включаючи мій - для допомоги [в боротьбі] з COVID-19", - написала 51-річна актриса.

Фото: instagram.com/jenniferaniston/

На фото 26-річна зірка позує зі схрещеними ногами, які закривають більшу частину її тіла. Фотограф Марк Селігер зробив його в 1995 році, коли йому доручили зняти весь акторський склад серіалу "Друзі", прем'єра якого відбулася роком раніше.

"Коли я вперше зустрів Дженніфер Еністон, я знав, що вона стане великою зіркою. Мені дали завдання сфотографувати акторський склад "Друзів", і вони все ще були трохи приголомшені тим, як швидко злетіло шоу, - розповів про зйомку Селігер. - Одразу після зйомок я порекомендував Дженніфер для обкладинки журналу Rolling Stone, яку вона, звичайно ж, отримала. З тих пір ми багато разів працювали разом - вона неймовірно лояльна і все так само прекрасна, як в перший раз, коли я її зустрів".

Серед інших зірок, портрети яких Селігер запропонував аукціону, - Кіт Річардс, Бред Пітт, Барак Обама, Опра Уїнфрі, Леонардо ДіКапріо, Біллі Айлиш і Курт Кобейн.

Всі кошти від продажу портрета підуть в Національну асоціацію благодійних клінік, які надають безкоштовне тестування на коронавірус для людей, які самі не можуть заплатити за тест.

  • У лютому Дженніфер Еністон виповнився 51 рік. У день народження актриса похвалилася стильною фотосесією в білизні, і зовнішність актриси доводить, що вік - всього лише цифри.
  • Раніше тренер Еністон розкрив секрет її стрункої фігури. Ви і так про це здогадувалися, вся справа в самому способі життя голлівудської зірки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях