Лайм

Дружина Дмитра Комарова приміряла розкішну білу сукню для зйомки соціального проєкту: фото

Результатом фотозйомки модель поділилася в Instagram

Українська модель та телеведуча Олександра Кучеренко взяла участь у соціальному спецпроєкті JetSetter, кодовою назвою якого є "Рано зривати маски". Для фотозйомки дружина Дмитра Комарова приміряла ефектну білу сукню, яке дуже нагадує весільну.

Кілька кадрів дівчина розмістила на особистій сторінці в Instagram. На знімках 22-річна красуня позує в білому атласному вбранні з об'ємними рукавами і шлейфом. Її елегантний образ доповнили акуратний капелюшок та романтичні локони. Зйомка проходила в Національному художньому музеї України, який в даний час закритий для відвідувачів через пандемію коронавірусу.

Фото: instagram.com/aakucherenko

"Коли перший раз приходиш в музей після карантину", - прокоментувала свою публікацію модель.

У фотопроєкті також взяли участь й інші знаменитості, серед яких співачка і модель Даша Астаф'єва, солістка The Hardkiss Юлія Саніна, гімнастка Ганна Різатдінова, вагітна Ілона Гвоздьова, вокалістка Go_A Катерина Павленко та інші зірки.

Фоловери Олександри в черговий захоплюються красою дівчини і наголошують на тому, як їй пасує ця білосніжна сукня.

"Королева просто", "Здається, що ти зійшла прямо з картини", "Ви дуже красива", "Олександра - Ви прекрасні! Море чарівності і краси", "Шикарне фото, красуня модель", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/aakucherenko

  • Раніше дружина Дмитра Комарова поділилася архівної фотографією в своїй першій вишиванці. На знімку Олександрі 17 років.
  • А також показала романтичні знімки з чоловіком Фото були зроблені восени минулого року під час поїздки пари в Гонконг.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях