Лайм

Дружина MONATIK'а скучила за відпочинком на морі і поділилася фото в купальнику

Ірина показала розкішну фігуру

Ірина Демічева, дружина популярного українського артиста MONATIK'а, піднімає з архівів старі знімки з відпочинку в жарких країнах і чекає, коли знову зможе насолодитися променями сонця на березі океану.

Один з таких знімків дружина хітмейкера оприлюднила на особистій сторінці в Instagram. На фото вона зображена в трендовому купальнику із завищеною талією чорного кольору. Ірина стоїть на піску, а її волосся злегка розвиває вітер. Пляжна фотографія була зроблена під час подорожі зіркової пари в Майамі.

Фото: instagram.com/irinamonatik

"Як же цього літа, хотілося б опинитися на березі океану і відчувати це відчуття щастя, яке дарує перебування на пляжі, в колі рідних і близьких людей, будувати замки з піску з синами і сміятися від душі з друзями, дякувати Всесвіту за таку сім'ю і життя, яку подарували. Щиро бажаю всім якомога більше щасливих днів у житті і чудових спогадів, і добра, і людей справжніх і кохання взаємного", - написала Демічева.

Шанувальники пари не змогли пройти повз знімка і в черговий раз захопилися її жіночними формами. "Прекрасна фігура", "Богиня", "Яке гарне фото", "Афродіта", "Красива", - пишуть коментатори.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях