Лайм

Alyosha вперше показала свою маму - тепер ясно, на кого схожа співачка

12 червня мама співачки відзначає день народження

Українська співачка Alyosha (Олена Кучер), яка готується до народження третьої дитини, поділилася спільним знімком зі своєю мамою. На це її надихнула особлива подія - день народження Людмили Федорівни.

Архівну фотографію виконавиця розмістила на особистій сторінці в Instagram. У підписі до кадру артистка залишила зворушливе привітання.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

"Мамусю! Твоя любов, твої обійми, твої зусилля і віра зробили мене тою, хто я є зараз: співачкою, дружиною, щасливою мамою. Люблю тебе більше, ніж неймовірно. З Днем народження!", - написала Alyosha.

Фоловери співачки приєдналися до ппривітань, а також наголосили на тому, як Альона неймовірно схожа на свою маму.

"На цьому фото видно наскільки ви схожі", - зазначила Соломія Вітвіцька. "Як ви схожі", "Як дві краплі", "Мамина копія", Одне обличчя ", Дуже схожі", "На маму дуже схожі", "Близнючки", "Копія мами, з іменинницею", - пишуть фани.

  • Тарас Тополя та Alyosha виховують двох синів - 7-річного Романа та 4-річного Марка, яких зірковий тато зняв у кліпі гурту "Антитіла". А також готуються до появи ще одного члена сім'ї.
  • Старший син зіркової пари народився в Америці. Через сім років після народження первістка лідер гурту "Антитіла" пояснив, чому вони з дружиною зважилися на пологи за океаном.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях