Лайм

Не повернусь ні за які мільйони: Оля Цибульська розповіла про ненавису роботу

Співачка різко відгукується про свою телевізійну кар'єру

Більшість українців знають Ольгу Цибульську як співачку, але 34-річна знаменитість також намагалася побудувати кар'єру на радіо і телебаченні. Цей досвід виявився не дуже вдалим, і згадувати про нього авторці хіта "Чекаю. Цьом" досі неприємно.

Фото: instagram.com/cybulskaya

"Є серіал, про який говорять всі телевізійники і подивилися все, крім мене - "Ранкове шоу" (Morning Show). Я не дивилася принципово, хоча колеги з мене жартують, що я динозавр. Просто не хочу відкривати свій ящик Пандори, - зізналася Цибульська в Instagram. - Я прожила в таких ефірах два роки. Ви не уявляєте, яка це напруга для нервів і здоров'я. Прокидаючись щодня о 4 ранку, ти втрачаєш відчуття часу, ритму і цілі. Ти просто білка. Не повернусь ні за які мільйони".

Оля Цибульська працювала на телебаченні після закінчення університету - Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. Тоді вона півтора року була ведучою розважального проекту в Будапешті. Також з 2009 року Цибульська була ведучою радіо.

  • Раніше Цибульська показала архівне фото часів "Фабрики зірок" і згадала болючий розрив з учасником шоу З колегою по групі Олександром Бодянським її пов'язувала не тільки музика.
  • Також Оля Цибульська розповіла, як схудла на 12 кг. Зробити це її підштовхнуло невдоволення собою і бажання освіжити стосунки з чоловіком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях