Лайм

ONUKA розповіла, як дізналася про вагітність і чому приховувала цю новину від публіки

Молоді батьки дали перше інтерв'ю після народження первістка

14 травня Ната Жижченко (ONUKA) та її чоловік Євген Філатов (The Maneken) вперше стали батьками: в їхній родині з'явився син Олександр. Ця новина стала повною несподіванкою для фанатів пари, оскільки про вагітність співачки ніхто навіть не підозрював.

У новому інтерв'ю для Viva! новоспечені мама і тато розповіли, як їм вдалося приховати цікавий стан артистки і як дізналися про те, що в їх творчій родині з'явиться малюк.

Фото: viva.ua

"Мені не хотілось робити з цього подію і мусолити кожну дрібницю вагітності в інфополі. Спершу не ділилися навіть з учасниками гурту, мені хотілося відпрацьовувати на сто відсотків, щоб не було до мене якихось поблажок, - пояснила фронтвумен ONUKA. - Минулоріч у нас був тур Китаєм, США, де ніхто навіть не підозрював вагітність. План був такий: якщо працюємо, то працюємо всі на повну силу, як завжди. На кінець року виходили концерти з оркестром. Ніхто крім Жені не знав про те, що у нас відбувається".

Фото: viva.ua

Після гастролей співачка взяла творчу відпустку, щоб попрацювати над новим альбомом. Цей період збігся з карантином, тому останні місяці вагітності Ната провела вдома. "Я як людина-таймер перевершила саму себе в своїх несвідомих планах. Все склалося", - зазначила співачка.

В ході інтерв'ю ONUKA також згадала той момент, коли вперше дізналася про те, що стане мамою.

"Спочатку відібрало мову, а потім вже прийшло розуміння, що всьому свій час. Незважаючи на мої плани на життя, у життя на мене є свої погляди", - поділилася Жижченко.

Фото: viva.ua

Євген додав, що новина була несподіваною, але дуже довгоочікуваною. "Це один з найяскравіших моментів не тільки в нашій спільній історії з Натою, а й в усьому житті", - зазначив музикант.

Фото: viva.ua

  • Раніше Євген Філатов розповів, як вони з ONUKA вибирали ім'я для свого первістка. Хлопчика назвали на честь улюбленого дідуся Нати.
  • Нещодавно Філатову виповнилося 37 років. У день народження чоловіка ONUKA присвятила йому надзвичайно красиві слова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях