Лайм

Українська співачка отримала лист про перевищення швидкості та зареклася порушувати правила

Підписникам у соцмережі артистка показала фото автомобіля

Українська поп-виконавиця Світлана Тарабарова та її чоловік Олексій отримали лист про перевищення швидкісного режиму на дорогах. Своїм підписникам в Інстаграм співачка показала знімок автомобіля, зроблений однією з камер відеофіксації порушень ПДР.

"Друзі, ви не повірите в Києві почали працювати камери", - здивувалася Тарабарова. За словами співачки, в той день вони з чоловіком перевищили швидкість на 30 км/год, хоча зазвичай правила дорожнього руху не порушують.

Тарабарова також зізналася, що подібні листи дуже дисциплінують і мотивують дотримуватися правил. "Ми не будемо порушувати", - додала вона. І все ж, оплатити штраф у розмірі 255 гривень подружжю доведеться.

  • Раніше стало відомо, що Світлана Тарабарова вагітна другою дитиною. Співачка народить вже у вересні. У своїх інтерв'ю артистка зізналася, що коронавірус змусив її похвилюватися про здоров'я.
  • Дивіться також на theLime, кліп Тарабарової на пісню "Найкрасівіша. NO STRESS". Музичне відео створювалося згідно з усіма нормами карантину: співачка й танцівниці знімали себе самостійно, не виходячи з дому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також