Лайм

Володимир Жогло з "Вар'яти-шоу" обвінчався з коханою і показав фото важливого дня

Обряд відбувся через місяць після реєстрації шлюбу

Український гуморист, учасник "Вар'яти-шоу" Володимир Жогло розпрощався з холостяцьким життям. 15 травня головний "пиріжок" шоу одружився на своїй коханій Ірині, а через місяць закохані обвінчалися.

Фото важливого дня подружжя показали на своїх сторінках в Facebook. Ірина нарешті приміряла весільну сукню, а Володимир - строгий костюм.

Фото: facebook.com

"Моє гостре відчуття із-за пристрасті до тебе просто рве на дрібні частини мою душу! Дуже хочеться знову пережити ті моменти, коли вважала секунди до зустрічей з тобою, хочу відчувати тебе кожною своєю клітинкою. Не можу прожити без відчуття аромату твого тіла навіть хвилини. Всі миті, які я проводжу без тебе схожі на вічність! Як же я люблю кожну зморшку на твоєму обличчі", - написала дівчина.

Фото: facebook.com

Відомо, що вінчання пройшло на батьківщині пари, у Львівській області. Після таїнства молодята влаштували скромне весілля, куди запросили тільки найближчих людей.

"Як і під час розпису, наразі всі карантинні норми ми дотримувалися. Це було весілля закритого типу, в сімейному колі. Не було нічого на широку ногу або лакшері. Все дуже стримано, чітко, зі збереженням соціальної дистанції. Спочатку пройшло вінчання, а потім - невелике сімейне застілля", - розповів Жогло Новому каналу.

Фото: facebook.com

Нагадаємо, що Володимир Жогло покинув ряди холостяків в Міжнародний день сім'ї. Гуморист одружився на своїй дівчині Ірині, яка молодша за нього не 8 років. Розпис пройшов згідно з усіма карантинним нормам - Володимир та Ірина прийшли в ЗАГС в масках і рукавичках.

  • Народний артист України Віктор Павлік та його концертний директор Катерина Репяхова стали чоловіком і дружиною. Парі вдалося тримати новину в секреті майже два тижні, а в день, коли повинно було відбутися їхнє весілля, закохані розсекретили свій новий статус.
  • Українська співачка Sonya Kay, племінниця Софії Ротару, планувала зіграти повноцінне весілля, проте в плани артистки втрутилася сімейна трагедія - смерть батька. Замість пишного торжества закохані просто розписалися і відзначили цю подію у вузькому сімейному колі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.