Лайм

Дружина DZIDZIO похвалилася стрункою фігурою в купальнику - співачка роздяглася заради нового кліпу

Артистка приміряла кілька ефектних образів

Українська співачка SLAVIA, яка є дружиною Дзідзьо, презентувала відеокліп на пісню "Я тобі не мамка". У ролику артистка з'являється в білосніжному купальнику, демонструючи прекрасну фігуру.

Прем'єра відео відбулася на YouTube-каналі виконавиці. Своєю новою відеороботою співачка закликає жінок виходити з-за широких спин своїх чоловіків і реалізуватися як особистість.

Співачка SLAVIA - дружина Дзідзьо Фото: ТСН

"Іноді ми, жінки, стаємо такими мамками для своїх чоловіків, проявляємо надмірну опіку, розчиняємося в чоловіках, забуваючи про власні мрії і бажання. Мабуть, у кожної з нас були такі історії, як в моїй пісні. Коли все дістає, жінка розуміє, що повинна нарешті бути собою, говорити про те, що відчуває, і не боятися проявляти свої емоції, розвивати свій талант, реалізувати себе", - підкреслила SLAVIA.

DZIDZIO (Михайло Хома) і SLAVIA (Ярослава Хома) одружилися в 2013 році. Познайомилися вони ще під час навчання в музичній школі, пізніше - разом співали в гурті "Михайло Хома і друзі". Після цього дружина музиканта вирішила зайнятися сольною кар'єрою і тепер виступає під псевдонімом SLAVIA.

Михайло і Ярослава Фото: instagram.com/slavia_official

  • Михайло Хома, відомий під сценічним псевдонімом DZIDZIO, відправився в рідне село Бортники для зйомок нового відео. Про це він розповів в Instagram, опублікувавши фото з дому, в якому народився.
  • DZIDZIO і Ольга Цибульська знялися в фотографіях і розповіли про стару дружбу. Артисти продовжують розбурхувати публіку чуттєвими фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях